Alla inlägg under april 2009

Av asagunden - 12 april 2009 22:12

Solen kom idag i alla fall!!! Andreas och jag åkte en sväng ut till Hansa city och tittade lite och så blev det en härlig lunch på Krögers i solen.

Har precis kommit hem från Öland nu efter en grill och spelkväll hos Mattias i Glömminge. Määätt & tlöööött....

Av asagunden - 12 april 2009 10:52

dagens planer: shoppingrunda med Andreas på Hansa city, jobba


dagens tanke: går till Tony & René. Hoppas ni kom fram som ni skulle...




dagens mat: på en restaurang, i en stad vid ett hav


dagens låt: stay forever - Per Gessle


dagens fråga: vart tog solen vägen?


dagens godaste: rostbröd med ost och marmelad


dagens överraskning: Milano


dagens väckning 1: SMS från Robin 5.04


dagens väckning 2: SMS från Andreas 10.18










Av asagunden - 12 april 2009 00:20

...kallar Jocke mig för. Ibland känner jag mig som det faktiskt, fast jag är några år äldre. Mattias messade idag: har du ätit nån påskmat idag? Nej, svarade jag. Ska jag ta med en matlåda påskmat? fick jag till svar. Så himla omtänksamt av honom att fråga. Tack Klysing... : )


Påskafton... Har varit hemma hos Jocke och tittat på film med resten av pojkarna. Vi tänkte väl att vi kanske skulle gått ut en sväng (i alla fall Andreas och jag) men vi orkade inte. Sitter i fönstret nu och kollar ner på allt folk som går förbi. Väggen på baksidan av Hanssons krog är som vanligt stället där alla pojkar har kissepaus i förbifarten. Mysigt att sitta och lyssna på alla ljud nerifrån stan. Skulle väl också velat vara där nere, men det kan vara bra med en lugn kväll. Det låter konstigt, men numera känns det som om jag missar nåt när jag inte är ute. Men vad skulle jag missa egentligen? Trängsel, dyrt inträde, fylla, ännu tommare plånbok, en och annan känning i vimlet, huvudvärken dagen efter....? Nej, bättre att gå och lägga sig så jag är pigg och glad imorgon, för kanske blir det picknick :)
Av asagunden - 10 april 2009 13:58

dagens: korvstroganoff & ris




dagens bästa: kladdkaka & cola med René på Baronen


dagens mest förvirrande: känns som söndag!


dagens morr: till SJ som lyckats avboka Renés biljetter till Östersund imorgon...


dagens jobbigaste: diskhögen i diskhon


dagens upptäckt: bandet five for fighting. Jättebra!


dagens humör: lite upp och ner...



Av asagunden - 10 april 2009 11:46

Där jag bor är väldigt speciellt. Inte bara till utseende och form, men också folket som bor här. Vi har nervöse killen på 3an, han är väl i min ålder. När man pratar med honom är det som om han ursäktar sig för att han finns och gnider sina händer om varandra. På 6an, under mig, tror jag det bor en kille, också i min ålder. Har inte sett så mycket av honom, men jag tror det är han som inte vet hur man använder tvättstugan. Han (eller möjligtvis nånannan) tvättar alltid på konstiga tider och låter alltid sina träningskläder vara kvar i torktumlaren och skåpet. Över mig bor 8an, har inte så mycket mer att säga om henne än att hon har en stoor hund. Linda på 11an är helt underbar. Hon pratar precis hur mycket som helst hela tiden när man träffar henne. Vi åker tåget tillsammans ibland eftersom hon pluggar i Växjö. Hon lyckades alltid möta Henke i morgonrock i hissen på väg ner till postfacket. Längst upp bor "Kalmarhem", en dam som jobbar på Kalmarhem och lagt beslag på typ finaste lägenheten i hela stan. Jag träffade 11an med sällskap i natt när jag var på väg hem från O'learys. Hon berättade att 4an (tror jag det var) hade ertappats med att lukta på 8ans kläder i tvättstugan... och en gång hade 3an kommit upp till 8an med en vinflaska för att imponera lite. Han lyckades tappa den i trapphuset precis vid hissen. Det förklarar varför det var vin utefter hela hissdörren nere hos mig när jag flyttade in... Jag träffade 3an på Harrys förra lördagen, han tyckte vi skulle ha husfest och det tycker jag verkar som en toppenidé..... 

Av asagunden - 9 april 2009 02:08

Tänk om det kunde vara som i "Sex and the city", glitter & glamour, pengar och Cosmopolitan. Men med mig skulle det nog mer vara "Osexig and the byhåla" För hur jag än anstränger mig så är självförtroendet nere på botten, trots ny frisyr och några tappade kilon.

De sista veckorna har jag varit galet sällskapssjuk. Har inte haft nån ro i kroppen alls att bara vara hemma och ta det lugnt. Måste ha saker att göra och folk runt mig hela tiden. Jag har försökt sysselsätta mig så mycket det bara går med rundor på stan, bilfärder lite hit och dit, träning, mer träning, jobb och jag har messbombat (känns det som ibland) kompisarna för att vi ska hitta på nåt. Sorry...


Men det kan väl bara blir bättre nu, i morgon...

Av asagunden - 8 april 2009 19:16




Idag är en sån dag när jag bara jobbar, äter och sover. Att arbeta förmiddag och sen natt är det mest osociala man kan göra. En kollega till mig kallas för Skalman eftersom hans rubrik på facebook alltid handlar om mat, sömn eller jobb. Jag känner mig lite sån jag med för tillfället.

Redan påsk i helgen! Det har gått galet fort. Jag jobbar nåt pass varje dag hela helgen även om jag tycker att jag är ledig en del. Så det är väl ok. Fick en peng till en påskblomma av mormor med posten idag. Tack mormor :)


Nehepp, nu är det dax att packa väskan och sätta sig på tåget idag. Förresten kom René på vad SJ egentligen betyder: Sen Jämt. Tycker jag var roligt... :)


Av asagunden - 7 april 2009 19:58




Jag har lite att leva upp till när det gäller löpning. Min pappa har sprungit 9 Stockholm marathon, den bästa tiden på 3.10 Jag önskar att jag ärvt lite av hans snabbhet, seghet och spänst. Kanske ligger det nånstanns och väntar på att komma fram långt inne i musklerna. Visst blir jag bättre och känner att jag orkar mer, men just nu känns det som om jag ska dö på riktigt varje gång jag är i spåret och undrar medans jag springer om det räcker med att ringa beställningscentralen för en sjutaxi till lasarettet eller om jag ska ringa jobbet... Vart tog tiden vägen då ja kunde springa en mil utan problem....? Men jag närmar mig i alla fall. Vackert är det ändå ute på Stensö och emellanåt glömmer man bort hur jobbigt det är medans man tittar på utsikten.

Ovido - Quiz & Flashcards