Alla inlägg under april 2009

Av asagunden - 22 april 2009 08:39







Planen för Idag är att jag och Réne ska fixa hennes klänning inför bugguppvisningen i Nybro på lördag. Den behöver bara sys om lite så kommer den bli perfekt! Sen är det tävling 9 maj! Hon hittade sin tävlingspartner på Sandra en kväll när Larz Krizterz spelade och vi råkade vara där.. Jag tänkte jag skulle försöka få med mig René sambo Tony på buggkurs till hösten. Jag har aldrig gått på nån kurs men skulle jättegärna vilja. Har man ingen egen pojke får man sno nån annans och gå med.. :)

Annars är det mest städ-och tvättplaner idag. Ikväll blir det mat-och filmkväll med Robin (ja, René.. den Robin...:) Den här dagen kommer nog att gå den med :)


Ha det bäst idag!




Av asagunden - 20 april 2009 22:08



Har haft en härlig helg i Halmstad! Det känns att det går åt rätt håll på alla sätt och vis och det är så sköööönt! Tycker nästan jag är värd det faktiskt....

Tack Daniel för att du är så bäst! Jag har tänkt lite på det du sa- "The chase is better than the catch..." Det får bli mitt andra motto.. hehe.. Tack för bion med, riktigt bra film :)



bäst just nu:

  • nyutslagna träd, blommor och sol!
  • Gotland snart...?
  • träningen går bra nu
  • vågen pekar åt rätt håll
  • familjen, vi ses snart igen!
  • "Ave Maria" - Pink 
  • Peter som alltid lyckas få mig att skratta och bli på bra humör


sämst just nu:

  • åka ifrån Halmstad
  • jobba imorgon
  • slut på kontot (varför?!)
  • däckbyte
  • jobbar i helgen 

Av asagunden - 19 april 2009 16:09



Är i Halmstad hos mamma och pappa. Här i stan är det vår! Träden har fått små illgröna löv, körsbärsträden så himla vackra! Det är varmt och skönt och vi har grillat på stranden idag. Helt underbart skönt! Hemma i Kalmar har det inte alls kommit lika långt. Var ute och vimlade här i stan för första gången igår kväll. Vi började hos Daniel och sen gick vi vidare till Mårtenssons nere i stan. Riktigt skoj och absolut inte sista gången! Vi träffade några riktigt charmiga (not...) Växjöbrudar i matkön. Jag och Daniel skulle dela på en kycklingwok. Tjejen framför vänder sig om och tittar på Daniel och säger: En halv?! Är du en man eller mus?! Jag skulle kunna äta 3 stycken! Sen utbröt vild diskussion om Växjö var en stad att bo i eller flytta från. Låt oss säga att pro-växjö förlorade stort.... Grymt roligt hade jag i alla fall och skoskav fick jag men det var det värt!

Av asagunden - 15 april 2009 18:22



jag är väl inte ful
har inga större fel
jag har hållit mig ren
orkar spela med  



jag köpte nytt i går
klarar av att stå ut
det gör mig ingenting
för jag har gjort slut
med det som var förr  

det har jag lämnat kvar
det får vara glömt
det var något som var  



jag har börjat tro
att det finns nåt mer
att en sån som jag
har någonting mera att ge



så du kan ha ditt liv
göra vad du vill
jag vill dig inget ont
du kan lycka till  



men nu är det jag
jag ska bli en av dom
som jag svurit åt
som man sjunger om

Av asagunden - 14 april 2009 22:33



Difficilia sunt ne sint

Av asagunden - 14 april 2009 13:03



Your face don't look like before
its really not like yours anymore
your eyes don't like me no more
they quiver and they shift to the floor
 My heart can't carry much more
i'ts really really aching and sore
i really can't bear more

But your couldn't care less, could you?

Av asagunden - 14 april 2009 12:45


sömntuta: Jag (sov till 10.30)



träning: en runda runt Stensö ikväll


lunch: på Ming med Henke (spagettiben & tunghäfta..:S)


sötaste: kort på lilla Hampus


humör: lite deppigt faktiskt


planer: tvätta, städa, läsa, bli på bättre humör











Av asagunden - 13 april 2009 22:18




...personer å så jag, Robin (nej René, inte den Robin...) & Klysing  var och såg Kalmar FF-AIK på Fredrikskans ikväll. Jag är verkligen inte rätt person att analysera en fotbollsmatch så det ger jag mig inte på, men det var en lam och tråkig match! Höjdpunkten var nog när Mattias och jag trodde Robin var och kissade och plötsligt kom med tre tjocka med bröd. Vi stod där huttrande på F-sektionen med frusna, rinniga näsor, åt korv och tittade på när FF gång på gång lyckades fumla bort bollen. Sitter nu med fötterna i ett skållhett vattenbad för att få dem att tina upp lite. Om det var nån som inte frös på Skansen ikväll vill jag ta ett snack med den personen... Jag har inte varit på så många fotbollsmatcher i mitt, har bara varit på en Östermatch och en FF-match innan, resten är en handfull GIF/GSK-matcher. Jag saknar GIF-matcherna. I min fjolliga fotbollsvärld slår de allsvenska matcher. Henke kanske inte slår Rydström eller nån av Elmarna men jag saknar att spana efter honom på planen. Jag saknar honom.

Ovido - Quiz & Flashcards