Alla inlägg den 30 april 2009

Av asagunden - 30 april 2009 23:03

.... Valborgsfirande ikväll. Alla var iväg på sitt håll och hade myskvällar med pojk/flickvänner. Eller bortresta. Så jag knaprar daim, sippar läsk och kollar på film samtidigt som jag rensar garderoben. Inte ens en Valborgsbål har jag varit och tittat på. Klysing ringde lite på lyset från Göteborg innan. Han har kommit på ett nytt namn till mig: KT. Jag kommer ALDRIG berätta vad det står för, men Andreas blev kallad för KF förra sommaren. Resten får ni klura ut själva... Vi bestämde att det får bli en tripp för mig till Gbg väldigt snart, gå på Liseberg, festa å ha de gött :P


Dagens:

tråkigaste: kvällen ensam

glass: cornetto Lemon

kallaste: Kalmar (vad har hänt...?)

skönaste: stämpla ut för ledig helg

inköp: pumaskor

lunch: bakad potatis med krabbfyllning

låt: Jason Mraz - I'm yours 



Sofie och jag kunde ta lunch samtidigt idag! Händer typ aldrig på vårt jobb annars. Vi gick till Bröderna Bloms plåt och åt. Skönt att komma ut från den där bunkern en sväng..


Fick en hälsning från Lucas idag. Fattar inte att han kommer ihåg mig, det var ju i julas jag träffade honom sista gången, 4 månader sen. Saknar den där fam B. en del... Även om jag kanske inte träffade dem jättemycket var de helt underbara och jag kände mig alltid så himla välkommen, lite som en reservfamilj när min egen var så långt borta.


På lördag ska tydligen killarna vara med på loppisen på Sandra och sälja lite saker. De har bestämt att jag ska vara "hot chick", som nån uttryckte det,  och locka kunder. Hahaa.. vad besvikna de kommer bli... Men jag ska vara med och hålla dem lite sällskap en stund i alla fall :). Annars ska det bara vara skönt att vara ledig i helgen!


Hoppas ni haft en bra Valborg!!


kram

 

Ovido - Quiz & Flashcards