Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av asagunden - 16 augusti 2009 09:54




...att lämna västkusten för den här gången. Igår var en riktigt skön dag. Jag mamma å syrran gick på stan en sväng, sen vart det en snabbfika på stan med Daniel. Hade gärna velat träffa honom lite längre men familjen hade planer för eftermiddagen. Först skulle vi åkt go cart men det blev inställ pga ösregn så vi bestämde oss för att bowla istället. När vi skulle ringa och boka bana för kvällen så stängde de kl 18! Vad är det för en bowlnghall?? Vi gick och hyrde 3 filmer istället..


Om nån timme åker jag till Växjö för att jobba em. Känns som om jag hade kunnat stanna kvar här ett bra tag till.


För nån dag hittade jag J på FB genom en jobbarkompis kompis. J och jag träffades ett tag för typ 3,5 år sen, men det blev inget riktigt av det. Han hörde av sig förra hösten bara för att höra läget. Då var vi båda upptagna.  Igår började vi prata på FB och vi konstaterade att vi är båda ensamma. -Det va synd att man inte satsade på dig, men det är ju lätt att vara klok i efterhand, skrev han. 

Vi har bestämt att vi ska träffas. Han var en sån man fick pirr i magen av när man såg att det var från honom, hjärtsnörp av när man såg honom på stan... Hur eller hur ska det i alla fall bli väldigt trevligt att träffa honom igen. 




Lite bilder från helgen

jag och Linnea, mamma och pappa, lillebror Fredrik


Ovido - Quiz & Flashcards