Alla inlägg den 3 maj 2009

Av asagunden - 3 maj 2009 21:44

Jag är så sugen på att skaffa en katt. Har nog pratat om det i 2 år snart men det har aldrig blivit av. I fredags var jag med René i stallet. Där fanns 5 nya små kattungar, 5 dagar gamla. Ja, sa René, det är bara att paxa, annars avlivar vi dem. Men åå, jag ville ta med mig alla 5 hem... Ska jag, ska jag inte, om i så fall en eller två..? Blir några kullar till därute, så jag har lite tid att tänka, men efter sommaren skulle ju vara perfekt... :)

Av asagunden - 3 maj 2009 11:41


Igår förmiddag var vi på Kosta Outlet och shoppade. Inte så mycket att ha faktiskt, förutom skoaffären.. :) Hann hem och vila lite innan det var dax att gå till Rebecka, och sen bar det av till Byttan för middag. Tyvärr kunde inte alla komma, men det var jättetrevligt och sjukt gott! Gick vidare till O'learys sen men det var väl så där.. Har aldrig varit så förtjust i "olarrys". Lite trashigt och raggigt där..


Snart kommer Tony Tiger och tvättar. Tyvärr är det inte min tvätt han ska tvätta... De har inga tvättmaskiner i sin tvättstuga så jag bokade en tid till dem här istället.


Dagens:

kläder: haremsbyxor & t-shirt

frukost: tunnbröd och juice, mums!

planer: tvätta med tony, ut i solen en stund, prommis med Lina

låt: På egna ben - Carola

längtar: till Köpenhamnsresan på tisdag

tänker: ha en lugn, skön söndag

borde: städa mitt förråd

väder: skönt!




 

Ovido - Quiz & Flashcards