Alla inlägg den 25 juni 2009

Av asagunden - 25 juni 2009 22:27

Har precis kommit hem från en trevlig kväll på stan. Egentligen hade vi tänkt att sätta oss på Krögers men den tanken hade resten av Kalmar också ikväll.. Den lilla kyparen sa att det kunde ta från en halvtimme upp till en och en halv timme att få ett bord. Vi gav upp och satte oss på Harrys och åt istället. Vid åttatiden gick jag och Hanna bort till Larmtorget och kollade på Cajsa-Stina Åkerström. På vägen dit gick vi förbi Zorbas och där satt Henke. Vinkade och stapplade sen vidare på darriga ben, lättare andningssvårigheter och sus i huvudet och det berodde nog inte på att xidern slagit till just då. Satan så ohyfsad jag var kom jag på sen. Jag kunde ju faktiskt gått fram och hälsat ordentligt, gett honom en kram och varit liiite trevlig åtminstone... Har faktiskt messat och bett om ursäkt, får hoppas den godtas. Senare sa Jocke och Andreas att de sett att Henke satt där, men att de inte sa nåt bara för att inte oroa mig. "Annars hade du bara börjat skruva på dig och du skulle ju ändå förbi där" sa Andreas. Jo, jo.

Cajsa-Stina var bra men det är ju stillsamma visor. "Socker, knäckebröd och choklad" var väl det mesta upptempo som blev.

När vi kom tillbaka till Harrys hade pojkarna fått några innanför västen. Precis innan vi kom hade Andreas beställt in varsin Kapten Morgans och cola. Jocke hade beställt en pina colada till sig. "Jasså, jag trodde tjejerna gått", var bartenderns klockrena kommentar...  Patrik var riktigt bladig och höll låda och berättade stolt och högt om sin nya bok om bananflugor och hur man könsbestämmer dem och Jocke berättade att en gammal skolkompis till honom och Patrik hade bytt kön från kvinna till man och höll på att flytta till Japan. Patriks enda kommentar till detta var "ja, det är ju skönt att veta att det är nån som är mindre välhängd än mig". Så nu slipper ni undra...



Jockes fjoll-dricka

Ovido - Quiz & Flashcards