Alla inlägg under juli 2009

Av asagunden - 18 juli 2009 09:53




Kom hem igår efter tre dagar i Köpenhamn med Hanna och René. Vi hade det suveränt bra med massor med god mat, tivoli och bra väder! Jag och René höll på att missa tåget hem bara...

Av asagunden - 12 juli 2009 23:38



Idag har varit en riktig slappardag. Andreas och Mattias kom hit på frukost vid 11-tiden i förmiddags, det blev en sväng på stan och sen gjorde de inte mycket mer än att fisandes och rapandes bre ut sig i mina soffor.... Vid femtiden gick vi till O'learys och kollade på helsingborg-Elfsborg, åt cheesecake, bara softade och bredde ut oss i sofforna där istället.

Kl sju var det dags att åka till Hanna som fyllde år igår. Vi åt grillat och tårta och hade så himla trevligt. Vi satt ute på baksidan, det blåste riktigt kallt. Åsas och Eriks lille son Svante 6 månader charmade oss allihop, en riktig liten goding :)



 




Av asagunden - 10 juli 2009 09:37




hoppas: fint och soligt

måste1: tänka ut en bra present till Hanna

måste2: tvätta lite

måste3: laga mat

vill: att det ska hända nåt skoj!

väder: molnigt/soligt/blåsigt?!

morr: till väsnandes byggjobbare på Larmgatan (ta sovmorgon nån gång!)

återupptäckt: musikalen Chess på svenska. Attans bra

planer: förhoppningsvis köpa present till Hanna, kanske hjälpa till att sortera spel, möjligtvis gå en prommis, hoppas på stranden...



Av asagunden - 9 juli 2009 20:58




Idag har jag inte varit så lugn som jag borde varit. Hade nog behövt vara hemma och vila ordentligt hela dagen idag med men... Jag ringde Hanna vid tolv tiden när jag höll på att dö av hunger och upptäckte att jag inte hade nåt framme att laga (tråkigt att laga till sig själv desstutom). Hon var också galet uttråkad och kom genast in. Det blev en lite mer annorlunda eftermiddag än både Hanna och jag räknat med. Vi gick först och åt lunch på Krögers, sen försökte vi komma på små butiker som vi inte varit i innan. Vi gick bort till en liten keramikbutik som ligger på en gata mellan Esplanaden och Fredriksskans. Sen gick vi till en liten antikaffär i en hörna på Fabriksgatan och kollade lite. Efter det var det dags för paus, så det blev en McFlurry Marängswiss på Mackedonken. Strosade lite längs med kajen och kom ner till Kattrumpan där vi gick in i museishopen och tittade lite på böcker och grejor. Mycket trevligt. Tog oss vidare till Kalmarsalen där vi hittade ett bord med massa turist och nöjestidningar. Där lyckades vi nog spendera en 20 min hängandes över bordet. Vi gick in mot stan igen och så en trappa där man kunde gå på Bastionen. Hur lång som helst! Det var en ny upptäckt för både Hanna och mig... Gick vidare till en liten innergård på Storgatan där det finns ett fik och två små butiker. Vi hittade mycket fint men köpte inget (inte idag i alla fall). Henke ringde och undrade om vi skulle följa med och kolla på kakel så vi tog en sväng till Bauhaus och strosade runt där. Avslutningen på kvällen blev IKEA. Mitt inköp där blev en godispåse "Swedish fish", och det var färsk fisk. Nu sitter jag och lyssnar på livebandet på Larmtorget. Mycket mer blir nog inte gjort idag. Tack Hanna för en alldeles förträfflig eftermiddag!

Av asagunden - 8 juli 2009 21:46



skor: mina röda puma

låt: When it was good - flipsyde

mat: quesadillas

film: Baksmällan

godis: gott och blandat sura

plagg: min aprikosa och vita sjal med guld och hjärtan

plats: vart som helst tillsammas med goda vänner

dricka: flädersaft

glass: mandarin/grape från Sia

väder: riktigt åskoväder




Av asagunden - 8 juli 2009 11:44




Idag mår jag om möjligt ännu värre än igår. Natten har varit en mardröm med hög feber och galet ont i öronen och halsen. Har dreglat ner varenda kudde de stunderna jag lyckats slumrat till eftersom jag inte kunnat svälja... När klockan var 04 och jag fortfarande inte sovit mer än 10 minuter i sträck höll jag på att ge upp... NaturligtvIs var mina Panodil slut så det var bara att härda utJag hade Andreas till att köpa nya till mig i morse. Tack!

Får leva på glass, juice och yoggi eftersom jag inte kan äta nåt med bitar.  


Verkar vara lite åska på gång.. Guttans mysigt..

Nu är det dags att titta på film för att få tiden att gå. Funderar på att gå och hyra en men det vete fasen om jag orkar...


Ha det så bra så länge!




en rätt så risig tjej och dagens diet...

Av asagunden - 7 juli 2009 19:10





"Det är inte jag som jagar lammköttet, det är lammköttet som jagar mig"



/KT

Av asagunden - 7 juli 2009 18:23

.... ynklig och eländig och döende... Var på vårdcentralen idag och den galet snygge och otroligt charmige doktor Martin konstaterade efter stick i fingret och svalgprov att jag har halsfluss. Kände mig med ens ännu sämre än innan jag gick dit... Förresten heter det inte vårdcentral längre, det heter tydligen hälsocentral, så i stället för VC är det nu HC. Man lär sig nåt nytt varje dag.. Jag har i alla fall börjat kurera mig med Kåvepenin och proppar i mig Panodil för att överhuvudtaget kunna svälja utan att skrika högt av smärta. Jag antar att det kan vara helgens bravader som satt sina spår...

Fredags kväll: helt oplanerat och impulsivt kvällsdopp med Junior på Kattrumpan innan utgång på Harrys och Krögers.

Lördags fm var vi i Tallhagen och solade och badade och spelade äventyrsgolf tills himlen öppnade sig. Senare på em/kvällen vart det Harrys med tillbehör..

Söndags: var det faktiskt lugnt. Jag och Andreas var och handlade mat på Citygross och sen kom resten hem och åt Quesadillas och kollade på film. Det var då det halsonda började komma. 

Igår: var jag risig som attan. Följde ändå med grabbarna ut på stan en sväng på förmiddagen och shoppade lite. Gick hem och sov en stund och sen var det grillning hos Patrik på Stensö. Mycket trevligt och vääldigt gott. Vi drog oss in till Krögers en sväng framåt kvällen. "Jasså.. Är det sååå de ser ut på måndagar..." sa Patrik.

Ikväll: blir det i alla fall lugnt och skönt... Kanske går jag ner en sväng på Larmtorget en sväng och lyssnar på musiken.

Det har varit en bra helg i alla fall även om den inte slutade så superbra.

Nu är det dags för en kopp te med honung och en massa vicks blå..


mästare på golf både när det gäller Wii och in real life.. :)

Ovido - Quiz & Flashcards