Alla inlägg den 26 mars 2009

Av asagunden - 26 mars 2009 13:59




Alla har alltid något som de inte är riktigt nöjda med. Ben, bröst, läppar, rumpor och magar. Ibland är det saker som går att fixa till utan kniv. Man går till gymmet, skaffar push up, push in och allt vad man nu kan hitta. Naturligtvis har jag också komplex för en massa saker men det är en sak jag känner mig ganska ensam om att ha komplex för. Mina smala vrister.. De är verkligen jättesmala och jag har bevis för det.. I somras precis när Henke och jag träffats var vi på Strand. På nåt vis hade vi några dagar innan pratat om dem, jag hade väl lättat mitt hjärta.. Hur eller hur så var det massor med folk och vi var på väg mot Henke och hans kompisar. Det var lite palmer  och en massa folk som han och hans gäng satt bakom. När jag kommer fram säger han: det var du! Jag såg ett par smala vrister och sa att det måste vara Åsa! och så garvade han. Palmen hade skymt allt utom mina ben och han såg mina fötter. Undrar om benvärmare kommer vara modernt i sommar med...?

Av asagunden - 26 mars 2009 13:33



Fy vilket väder!  Vart tog våren vägen?? Sitter och äter frukost och kollar på Elllen DeGeneres. Tlöött... Har sovit alldeles för lite efter nattajobbet och ska i väg om några timmar igen.


Ibland undrar jag om det verkligen börjar gå utför.. Just nu är jag hopplös på att förlägga saker. Jag har två bilnycklar, och en av dem verkar allid vara borta. När jag hittar den ena försvninner den andra. En morgon när jag var på väg hem från jobbet hittade jag inte mina nycklar. Letade som en galning på tåget hem men de fanns ingenstanns. Som tur var var det målare i huset då som kunde släppa in mig i porten och när jag kom upp satt de i låset. I går när jag skulle gå en sväng på stan kollade jag posten innan jag gick. Det var ett brev som jag bara var tvungen att öppna. När jag kom ner på stan märkte jag att jag saknade en vante. Trodde jag tappat den på vägen men hittade den inte. När jag kom hem och skulle ta upp posten låg den i postfacket. Vimsowich... Är det bara jag som gör sånt? Lägger tv-dosan på toaletten, glömmer bort vart jag ställt bilen och är allmänt disträ? Måste nog skärpa mig..


Dagens bästa: chokladpåskägg med crisp

Dagens kläder: morgonrock och raggsockor

Dagens mat : fil & russin

Dagens låt: The gardens tale - volbeat

Dagens frisyr: rufs

Dagens plan: vila, äta & jobba kväll

Dagens sämsta: jobba kväll

Dagens humör: oroligt



Nehepp, om man skulle ta tag i sitt liv och göra sig iordning lite och gå ut en sväng i snöyran. 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards